Κύριο περιεχόμενο

Ανακάλυψε τις Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια

Διαβάστε το άρθρο της Πωλίνας Τσατσαράγκου που δημοσιεύθηκε στο nou-pou.gr σχετικά τις Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια.

 

Hot προτάσεις για τις ημέρες των εορτών στα νύχια, από την ιδιοκτήτρια του The Beauty Bar. Προτάσεις γεμάτες χριστουγεννιάτικα σχέδια και πολύ glitter.

Ανακάλυψε τις Χριστουγεννιάτικες τάσεις στα νύχια


Από την Πωλίνα Τσατσαράγκου

Όπως πάντα το κόκκινο έχει την τιμητική του στις γιορτές αλλά και όχι μόνο. Για όσες θέλουν ένα Ρure X-mas manicure, δεν εχουν παρά να διαλέξουν ένα κόκκινο χρώμα με glitter (σαν αυτό της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου).

Συνδιάστε το με μακιγιάζ smoky και θα έχετε το απόλυτο glam look!

Για τις λιγότερο τολμηρές, προτείνω ένα απαλό ροζ χρώμα. Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε άλλωστε στην κατοχή μας ένα απαλό βερνίκι. Η εφαρμογή είναι απλή: αφού περάσουμε το βερνίκι, βάζουμε με ενα ειδικό πινελάκι από την μέση έως την άκρη του νυχιού ένα χρώμα glitter ασημένιο ή χρυσό. Είναι πολύ εύκολο και θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση!

Για όσες θα επιλέξετε ένα επαγγελματικό μανικιούρ, προτιμήστε το μόνιμο βερνίκι. Θα σας εξασφαλίσει διάρκεια μέχρι και 15 ημέρες αλλά και λάμψη μέχρι την ημέρα της αφαίρεσης. Έτσι θα έχετε άψογη εμφάνιση όπου και αν πάτε! Τέλεια επιλογή και για όσες θα φύγουν στο εξωτερικό!

Το μαύρο είναι το πιο hot χρώμα του χειμώνα. Διαλέξτε ένα με glitter ή εμπλουτίστε το με ενα στρώμα χρυσό glitter σε ένα ή περισσότερα δάχτυλα. Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Μην ξεχνάτε να το συνδιάσετε με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν, το απόλυτο match για το total look!

Η Πωλίνα Τσατσαράγκου είναι ιδιοκτήτρια του The Beauty Bar στη Γλυφάδα.

Πηγή: [nou-pou.gr]